V7 Pro multiroom

V7 S2X /V7PRO/ V7 TT
-----------------------------------------------------------------------
V7 TT Pro / V7S HD /V7 Plus
------------------------------------------------------------------------

Moderators: admin, GTMedia Team

Post Reply
Floppy742000
Posts: 8
Joined: Fri Mar 19, 2021 8:10 am

V7 Pro multiroom

Post by Floppy742000 »

Come si attiva il Multiroom????

Floppy742000
Posts: 8
Joined: Fri Mar 19, 2021 8:10 am

Re: V7 Pro multiroom

Post by Floppy742000 »

How Multiroom is activated?

Delirium
Posts: 292
Joined: Sat Mar 02, 2019 6:39 am
Location: Italy

Re: V7 Pro multiroom

Post by Delirium »

Credo che il V7 Pro non abbia il multiroom

Floppy742000
Posts: 8
Joined: Fri Mar 19, 2021 8:10 am

Re: V7 Pro multiroom

Post by Floppy742000 »

https://gtmedia.cc/products/gtmedia-v7- ... ard-tv-box
Sul sito c'è scritto di si
3. CA card slot and multi-room

brandnews
Posts: 3
Joined: Sun Feb 07, 2021 7:21 pm

Re: V7 Pro multiroom

Post by brandnews »

Interessa anche a me, avete trovato la soluzione?

Grazie

Floppy742000
Posts: 8
Joined: Fri Mar 19, 2021 8:10 am

Re: V7 Pro multiroom

Post by Floppy742000 »

Lining????

Paolino
Posts: 2
Joined: Fri Mar 26, 2021 10:56 pm

Re: V7 Pro multiroom

Post by Paolino »

Non so come attivare il multiroom su questo decoder.
Sul portale gtmedia.shop è chiaramente scritto che il decoder gtmedia v7pro supporta la modalità multiroom.
Come si fa ?

Paolino
Posts: 2
Joined: Fri Mar 26, 2021 10:56 pm

Re: V7 Pro multiroom

Post by Paolino »

d17887d144.jpg
d17887d144.jpg (1.99 MiB) Viewed 412 times

User avatar
Tom.w
网站管理员
Posts: 767
Joined: Mon Jul 27, 2020 3:58 am

Re: V7 Pro multiroom

Post by Tom.w »

Paolino wrote:
Fri Mar 26, 2021 11:08 pm
d17887d144.jpg
hello
we will add the feature ,please wait.
Thank you very much.

3F4Z1K0
Posts: 18
Joined: Mon Mar 01, 2021 11:57 am

Re: V7 Pro multiroom

Post by 3F4Z1K0 »

Hi,
is it possible to multiroom using IKS on one decoder to share to others in te same lan?
It would be great for a 4 decoders (rooms) configuration.
Thanks

Abanqueiro
Posts: 50
Joined: Wed Apr 18, 2018 4:12 pm

Re: V7 Pro multiroom

Post by Abanqueiro »

3F4Z1K0 wrote:
Sun Apr 04, 2021 12:02 am
Hi,
is it possible to multiroom using IKS on one decoder to share to others in te same lan?
It would be great for a 4 decoders (rooms) configuration.
Thanks
Multiroom is to share the data of a subscriber card (not all are valid) inserted in the card holder. It is like a cardsharing server.
You cannot share a subscription that they are already sharing with you

3F4Z1K0
Posts: 18
Joined: Mon Mar 01, 2021 11:57 am

Re: V7 Pro multiroom

Post by 3F4Z1K0 »

Abanqueiro wrote:
Sun Apr 04, 2021 8:23 am
3F4Z1K0 wrote:
Sun Apr 04, 2021 12:02 am
Hi,
is it possible to multiroom using IKS on one decoder to share to others in te same lan?
It would be great for a 4 decoders (rooms) configuration.
Thanks
Multiroom is to share the data of a subscriber card (not all are valid) inserted in the card holder. It is like a cardsharing server.
You cannot share a subscription that they are already sharing with you
As far as I've understood, the multiroom is for sharing a card to other units in the same network (LAN), to save money and not having a card for each unit (ie: if I have 4 units in my house), so I ask if there's a way to share the IKS decription data to the other units in the same network (LAN) for not paying 4 IKS subscriptions (one for each unit) if a card is not pressent in any of the units; why? because It would be economically inconvenient to pay 4 IKS subscriptions ratter than to subscribe to a legal satellite tv provider.

User avatar
alex.c
网站管理员
Posts: 1256
Joined: Fri Jun 05, 2020 8:01 am

Re: V7 Pro multiroom

Post by alex.c »

3F4Z1K0 wrote:
Tue Apr 06, 2021 9:01 pm
Abanqueiro wrote:
Sun Apr 04, 2021 8:23 am
3F4Z1K0 wrote:
Sun Apr 04, 2021 12:02 am
Hi,
is it possible to multiroom using IKS on one decoder to share to others in te same lan?
It would be great for a 4 decoders (rooms) configuration.
Thanks
Multiroom is to share the data of a subscriber card (not all are valid) inserted in the card holder. It is like a cardsharing server.
You cannot share a subscription that they are already sharing with you
As far as I've understood, the multiroom is for sharing a card to other units in the same network (LAN), to save money and not having a card for each unit (ie: if I have 4 units in my house), so I ask if there's a way to share the IKS decription data to the other units in the same network (LAN) for not paying 4 IKS subscriptions (one for each unit) if a card is not pressent in any of the units; why? because It would be economically inconvenient to pay 4 IKS subscriptions ratter than to subscribe to a legal satellite tv provider.
As Abanqueiro said, you can't share the IKS account, because the server will find and block your line.
But we indeed made a small trick to allow your share the key of the channel on server box, that means you can share one channel to clients, but just one.

3F4Z1K0
Posts: 18
Joined: Mon Mar 01, 2021 11:57 am

Re: V7 Pro multiroom

Post by 3F4Z1K0 »

alex.c wrote:
Wed Apr 07, 2021 2:42 am
3F4Z1K0 wrote:
Tue Apr 06, 2021 9:01 pm
Abanqueiro wrote:
Sun Apr 04, 2021 8:23 am
3F4Z1K0 wrote:
Sun Apr 04, 2021 12:02 am
Hi,
is it possible to multiroom using IKS on one decoder to share to others in te same lan?
It would be great for a 4 decoders (rooms) configuration.
Thanks
Multiroom is to share the data of a subscriber card (not all are valid) inserted in the card holder. It is like a cardsharing server.
You cannot share a subscription that they are already sharing with you
As far as I've understood, the multiroom is for sharing a card to other units in the same network (LAN), to save money and not having a card for each unit (ie: if I have 4 units in my house), so I ask if there's a way to share the IKS decription data to the other units in the same network (LAN) for not paying 4 IKS subscriptions (one for each unit) if a card is not pressent in any of the units; why? because It would be economically inconvenient to pay 4 IKS subscriptions ratter than to subscribe to a legal satellite tv provider.
As Abanqueiro said, you can't share the IKS account, because the server will find and block your line.
But we indeed made a small trick to allow your share the key of the channel on server box, that means you can share one channel to clients, but just one.
Thanks, so it would work just for one decoder on the same LAN? how that "trick" is done?

User avatar
alex.c
网站管理员
Posts: 1256
Joined: Fri Jun 05, 2020 8:01 am

Re: V7 Pro multiroom

Post by alex.c »

3F4Z1K0 wrote:
Wed Apr 07, 2021 8:58 pm
alex.c wrote:
Wed Apr 07, 2021 2:42 am
3F4Z1K0 wrote:
Tue Apr 06, 2021 9:01 pm
Abanqueiro wrote:
Sun Apr 04, 2021 8:23 am
3F4Z1K0 wrote:
Sun Apr 04, 2021 12:02 am
Hi,
is it possible to multiroom using IKS on one decoder to share to others in te same lan?
It would be great for a 4 decoders (rooms) configuration.
Thanks
Multiroom is to share the data of a subscriber card (not all are valid) inserted in the card holder. It is like a cardsharing server.
You cannot share a subscription that they are already sharing with you
As far as I've understood, the multiroom is for sharing a card to other units in the same network (LAN), to save money and not having a card for each unit (ie: if I have 4 units in my house), so I ask if there's a way to share the IKS decription data to the other units in the same network (LAN) for not paying 4 IKS subscriptions (one for each unit) if a card is not pressent in any of the units; why? because It would be economically inconvenient to pay 4 IKS subscriptions ratter than to subscribe to a legal satellite tv provider.
As Abanqueiro said, you can't share the IKS account, because the server will find and block your line.
But we indeed made a small trick to allow your share the key of the channel on server box, that means you can share one channel to clients, but just one.
Thanks, so it would work just for one decoder on the same LAN? how that "trick" is done?
Server box will share the current key to all client boxes, not just one.
Multiroom is not limited to local LAN, if you can map your router, you can connect to server box out of your home.

Post Reply