GTMEDIA_V7 Series Bug Tracking System

V7 TT Pro / V7S HD /V7 Plus/V7 S2X /V7PRO/ V7 TT

Moderators: admin, GTMedia Team

User avatar
cpr43
网站管理员
Posts: 7117
Joined: Thu Aug 11, 2016 1:41 pm

Re: GTMEDIA_V7 Series Bug Tracking System

Post by cpr43 »

mtvcomvn wrote:
Mon Dec 26, 2022 7:03 pm
can't boot, how to see SNXx series in this case
https://photos.app.goo.gl/9WikfoB4EPQFgstV7
Gtmedia v7 plus
Try force USB process. Read here

(V7 V8) How to USB forced upgrade 2020.12.21.zip

viewtopic.php?f=67&t=14431

hazman
Posts: 22
Joined: Tue Oct 18, 2016 7:42 am

Re: GTMEDIA_V7 Series Bug Tracking System

Post by hazman »

Just installed m4rs on my v7pro and for some reason I cannot access GTVDO keeps saying Warning Invalid Password when ever I open it.
Any idea why it is doing this?

Disregard this post it is now working was a problem with wifi connection.

Alex_K
Posts: 1
Joined: Mon Feb 13, 2023 3:28 pm

Re: GTMEDIA_V7 Series Bug Tracking System

Post by Alex_K »

Can you added in V7TT supported IPTV import? If i pressed on key "Custom" on older remote controller - V7TT does not react. This feature is more in demand than YouTube.
Or...
Can I use firmware at other v7 pro/combo for activate IPTV function?

Zipto
Posts: 2
Joined: Fri Apr 15, 2022 4:08 am
Contact:

Re: GTMEDIA_V7 Series Bug Tracking System

Post by Zipto »

Alex_K wrote:
Mon Feb 13, 2023 3:36 pm
Can you added in V7TT supported IPTV import? If i pressed on key "Custom" on older remote controller - V7TT does not react. This feature is more in demand than YouTube.
Or...
Can I use firmware at other v7 pro/combo for activate IPTV function?
I think point out here with db data

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
More updates here
https://sat-forum.net

toni1551
Posts: 16
Joined: Sat Dec 10, 2022 5:51 pm

Re: GTMEDIA_V7 Series Bug Tracking System

Post by toni1551 »

Subtitles on 16e Total Tv sat work perfect ONLY on V9 Prime on all channels, but on V7 Pro & v8 uhd which is more powerful it's disappearing too fast or not shown at all.

Is it hard to check what is in v9 prime software about subtitles and apply to other receivers?

helderafonso90
Posts: 2
Joined: Mon Sep 07, 2020 10:25 pm

Re: GTMEDIA_V7 Series Bug Tracking System

Post by helderafonso90 »

Gtmedia v7 TT - firmware 24/02/2022

When i choose connection through lan cable and use static ip instead dhcp, settings like dns server and network mask are not saved and don’t connect

White
Posts: 12
Joined: Wed Nov 13, 2019 6:14 am

Re: GTMEDIA_V7 Series Bug Tracking System

Post by White »

This about V7 Pro,Its Manual Added TPs Are Not Find Channels But Channel Is find in Blind Scanning What's The Problem it? S/W Version 14/09/2022 Satellite Is 45e

Freesatid
Posts: 2
Joined: Sat Aug 20, 2022 8:07 pm

Re: GTMEDIA_V7 Series Bug Tracking System

Post by Freesatid »

Lining wrote:
Tue Jul 21, 2020 2:03 am
Please moderator edit this post to collect the issues
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
template:
<Unit><Priority> <Status> <Name> <Description>

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<V7> <P1> <New> <XXX Question> Address
Hello gtmedia team
For next new firmware, add new feature "smart rcu" please...

mm.ff
Posts: 2
Joined: Tue May 16, 2023 2:08 pm

Re: GTMEDIA_V7 Series Bug Tracking System

Post by mm.ff »

Hi,
I have the following problem on V7 PRO even with the latest firmware (V322_Release_20220914).

I try to record a sat HD channel program for a duration of 3 hours on a USB 2.0 pendrive formatted in NTFS but any time the PVR stops after about 1h:25min.
On the pendrive there is a <channel-timestamp>.ts file of 3,99GB containing the channel recording for about 1h:25min and a <channel-timestamp_2>.ts file of some hundreds KB containing the continuation of the channel recording for a couple of seconds. On the pendrive there is still free space for about 11 GB. The problem happens on all HD channels I tried.
It seems that PVR splits the channel recording in 3,99GB chuncks but it encounters an unexpected failure immediately after the splitting.

Please, verify the behaviour

drspastic
Posts: 11
Joined: Mon Jun 27, 2022 6:29 pm

Re: GTMEDIA_V7 Series Bug Tracking System

Post by drspastic »

how can i update satellite list?
i spent a day and half trying to get am22 until i found out it has been at 80E several years!
god knows how many other satellites are in other places in addition to dead/new birds.
is there no file to update to the current satellites and positions?

lordpro11
Posts: 1
Joined: Thu Nov 02, 2023 12:25 am

Re: GTMEDIA_V7 Series Bug Tracking System

Post by lordpro11 »

Errors on V7PRO m4rs,
RF to TV - no audio( only static)
AV port: video in white( no in yellow). no audio.

CCCam: after some hours disconet and need restart box to show again

Rayo67
Posts: 1
Joined: Wed Dec 06, 2023 7:58 pm

Re: GTMEDIA_V7 Series Bug Tracking System

Post by Rayo67 »

Hola quién tiene los Protocolo CS para un V7 S5X. Porfa recien lo compre y no he podido ver Canales del Amazonas.

Datos :
equipo GTMEDIA V7 S5X SN V7S52307020391 Versión H/W:V2.51.1 01/12/2022 Versión S/W: V4.2.84.9.464 09/11/2023

Datos que necesito para activar y ver canales del Amazonas.
Datos del menu PROTOCOLO CS

Dirección de servidor
Puerto
Usuario
Contraseña

User avatar
cpr43
网站管理员
Posts: 7117
Joined: Thu Aug 11, 2016 1:41 pm

Re: GTMEDIA_V7 Series Bug Tracking System

Post by cpr43 »

Rayo67 wrote:
Thu Dec 07, 2023 12:46 pm
Hola quién tiene los Protocolo CS para un V7 S5X. Porfa recien lo compre y no he podido ver Canales del Amazonas.

Datos :
equipo GTMEDIA V7 S5X SN V7S52307020391 Versión H/W:V2.51.1 01/12/2022 Versión S/W: V4.2.84.9.464 09/11/2023

Datos que necesito para activar y ver canales del Amazonas.
Datos del menu PROTOCOLO CS

Dirección de servidor
Puerto
Usuario
Contraseña
Esos datos te los proporciona al suplidor que le compres la cuenta o lines para acceder a Amazonas. Aca no. Debes hacer una busqueda en Google

Mujoojum
Posts: 2
Joined: Sun Feb 19, 2023 6:53 am

Re: GTMEDIA_V7 Series Bug Tracking System

Post by Mujoojum »

Gtmedia v7 pro not update softvare,biss key i youtube

Post Reply

Return to “GTMEDIA V7 SERIES”