multystream gtmedia product

V8 NOVA / V8 HONOR / V8 PRO2
------------------------------------------------------------------------
V8 GOLDEN / V8 SUPER
------------------------------------------------------------------------
V8 COMBO / V8 PRO

Moderators: admin, Rambo, GTMedia Team

Post Reply
inibudi
Posts: 7
Joined: Wed Oct 26, 2016 3:29 am

multystream gtmedia product

Post by inibudi » Sat Apr 13, 2019 5:42 pm

what GTmedia products can multystream to be able to lock satellite optus d1 at 160 e. thx
Last edited by inibudi on Mon Apr 15, 2019 12:32 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Feralkiwi
网站管理员
Posts: 3084
Joined: Fri Aug 12, 2016 6:51 am
Location: New Zealand

Re: multystream gtmedia product

Post by Feralkiwi » Sun Apr 14, 2019 4:39 am

Hi.

What mutistream is there on Optus D1@160e?

The new V8 Pro2 does multistream, but still has the issue that you need to unplug the LNB cable for a moment while on channel to make it work.
I get the multistream off Intelsat19@166e Ku 12570V26809 Auzzy Channel 9 mux.

The New Freesat V8 Finder-Meter does Multustream fully, but is a finder and does not do encrypted channels and has limited function as a set top box.

I hope Freesat will fix the issue for multistream for the V8 Pro2.

All the other older freesat units do not do multistream.

Owen
Dishes; 5x3m, 2.4m, 2.1m, 1.8m and 4.1m, 10+ ku, 2 movers, USARLS. Skybox F5, F5s, V6, V8. Openbox V8 Combo, Pro, Freesat V8 Golden, Nova, GTC, Super and Angle (Sample). Freesat V7HDs, Combo and V7s. Sats 100.5E to 177W. I'm a Sat hobbyist who helps out.

wwiilliiss
Posts: 17
Joined: Thu Sep 15, 2016 12:38 pm

Re: multystream gtmedia product

Post by wwiilliiss » Sun Apr 14, 2019 6:41 am

multistream on optus d1 ABC and SBS 12470 & 12532??? H on auzzy beam

inibudi
Posts: 7
Joined: Wed Oct 26, 2016 3:29 am

Re: multystream gtmedia product

Post by inibudi » Mon Apr 15, 2019 12:20 pm

wwiilliiss wrote:
Sun Apr 14, 2019 6:41 am
multistream on optus d1 ABC and SBS 12470 & 12532??? H on auzzy beam
yess.. right

inibudi
Posts: 7
Joined: Wed Oct 26, 2016 3:29 am

Re: multystream gtmedia product

Post by inibudi » Mon Apr 15, 2019 12:29 pm

Feralkiwi wrote:
Sun Apr 14, 2019 4:39 am
Hi.

What mutistream is there on Optus D1@160e?

The new V8 Pro2 does multistream, but still has the issue that you need to unplug the LNB cable for a moment while on channel to make it work.
I get the multistream off Intelsat19@166e Ku 12570V26809 Auzzy Channel 9 mux.

The New Freesat V8 Finder-Meter does Multustream fully, but is a finder and does not do encrypted channels and has limited function as a set top box.

I hope Freesat will fix the issue for multistream for the V8 Pro2.

All the other older freesat units do not do multistream.

Owen
yes it is.. optus D1 160e

Post Reply