Remote Button Action

for the power, AV cable,HDMI cable....

Moderators: admin, GTMedia Team

Post Reply
renangv
Posts: 1
Joined: Wed Jan 27, 2021 3:23 am

Remote Button Action

Post by renangv »

Hi ,

I have a gtmedia box and its original remote.
Ido however use a third party app IPTV app, on this app I can configure the actions of each button to what I like to perform in the app but the following buttons EPG INFO RECALL have no action.

My question is ...what signal does this button sends to box?
So I can configure the app to read these buttons
Attachments
16117182190916106427939877015704.jpg
16117182190916106427939877015704.jpg (4.04 MiB) Viewed 612 times

User avatar
Feralkiwi
网站管理员
Posts: 5245
Joined: Fri Aug 12, 2016 6:51 am
Location: New Zealand

Re: Remote Button Action

Post by Feralkiwi »

Try the your app on a skybox or openbox remote setting. A SkyboxF5 remote works well on my units.

Does the app have a learning function?

Owen
Dishes; 3x3m, 2.4m and 4.1m, 10+ ku, 2 movers, USARLS. V8 Combo, Pro, V8 Golden, Nova V8Pro2, GTC, Super.V7HDs, Combo and V7s V7Plus Finder, Finder-Meter V8X / UHD V7Pro. Sats 100.5E to 177W. I'm a Sat hobbyist who helps out.

Post Reply