suspending G2 on iptv

GTMedia G1 / G2 / G3
------------------------------------------------------------------------
GTMedia S805 / S905X

Moderators: admin, redwoods, GTMedia Team

Post Reply
Marcin
Posts: 9
Joined: Wed Nov 27, 2019 3:39 pm

suspending G2 on iptv

Post by Marcin »

hi, i have boxtv G2 and i still have problems while watching IPTV via GTPlayer BOX still hangs on different channels the image stops and nothing can be done, helps unplug the power supply. Does anyone have it too?

LUIZINHOCRUZ
Posts: 2
Joined: Wed Dec 04, 2019 11:16 am

Re: suspending G2 on iptv

Post by LUIZINHOCRUZ »

Yes I have the same problem. Still Looking for answers in order to fix that.

glinkin
Posts: 3
Joined: Mon Jun 17, 2019 11:30 am

Re: suspending G2 on iptv

Post by glinkin »

I ordered a SwitchOnShop box on the SwitchOnShop website and was very pleased with the functionality and operation of this model.

User avatar
Lining
网站管理员
Posts: 592
Joined: Thu Aug 11, 2016 11:14 am

Re: suspending G2 on iptv

Post by Lining »

Marcin wrote:
Wed Nov 27, 2019 3:43 pm
hi, i have boxtv G2 and i still have problems while watching IPTV via GTPlayer BOX still hangs on different channels the image stops and nothing can be done, helps unplug the power supply. Does anyone have it too?
Hello, SMART IPTV and Xtream IPTV
1. Check if your account format is OK
2. Check your GT PLAYER version, upgrade online, do you upgrade to the latest?
3. You are reminded that the error message can be sent to me to see, private message me
4. You can clear the data of GT PLAYER, and then import the account to see
FREESAT brand change GT MEDlA

Casa
Posts: 1
Joined: Fri Mar 20, 2020 12:33 pm

Re: suspending G2 on iptv

Post by Casa »

boa tarde, comprei um gtmedai g2, ele não esta configurado o iptv, msg (NO APK FOUND!) SE PODER ME AJUDAR AGRADEÇO MEU EMAIL garoto33@msn.com Luis

Post Reply