softcam

GTMEDIA_GTC /GTS/GTS PRO/GTT2/GTCOMBO

Moderators: admin, nzl229, GTMedia Team

Post Reply
gestereo
Posts: 62
Joined: Mon Dec 03, 2018 7:51 pm
Location: Carlingford, N.B. Canada

softcam

Post by gestereo »

how to install softcam in a gt combo? Thanks Stephen

Cornhusker
Posts: 159
Joined: Tue Jan 23, 2018 11:44 pm

Re: softcam

Post by Cornhusker »

Download the upgrade

gestereo
Posts: 62
Joined: Mon Dec 03, 2018 7:51 pm
Location: Carlingford, N.B. Canada

Re: softcam

Post by gestereo »

what upgrade? i have the latest version of the firmware. thanks Stephen

STRETCH
Posts: 2520
Joined: Mon Jan 09, 2017 2:31 pm
Location: West Midlands UK

Re: softcam

Post by STRETCH »

Thanks to cpr43
He wrote this back in Feb.
Create your softcam, name it as (softcam.key).

Copy to your USB and import to the GTCombo

Go to DVB Section

Menu

Installation

Press 6666 on the Remote

A new option should pop up at the bottom

Enter CS Protocol Section

Enter OSCAM Configuration

You should see your (softcam.key) file

Move the curser to it, hit OK on the remote

A check mark will appear to the right of the screen

Hit the red button on the remote to (import).

As cpr43 says, job done.

Den

Post Reply