Canales encriptados

GTMEDIA V9 super V9Prime

Moderators: admin, GTMedia Team

Post Reply
ntnmnz
Posts: 8
Joined: Wed Sep 08, 2021 4:30 am

Canales encriptados

Post by ntnmnz »

Despues de actualizar el firmware a la ultima version, el gtmedia v9 prime no desencripta los canales. Las lineas cccam funcionan en otro gtmedia v9 super que tengo. Al hacer la actualizacion NO exporte la lista de canales ni la softcam key. He probado a importar la softcam key del v9 super pero es valida. Muchas gracias.

User avatar
Tom.w
网站管理员
Posts: 1223
Joined: Mon Jul 27, 2020 3:58 am

Re: Canales encriptados

Post by Tom.w »

¿puedes tomar una foto del menú del protocolo cs?
¿Qué satélite, qué canales ves?
can you take a photo of the cs protocol menu?
what satellite,what channels do you watch?

ntnmnz
Posts: 8
Joined: Wed Sep 08, 2021 4:30 am

Re: Canales encriptados

Post by ntnmnz »

Muchas gracias, satélite Ku_Astra 1 E 19.2
Veo canales abiertos BBC, NHK, RT …
No veo canales encriptados que antes del upgrade de firmware SI veia.
Attachments
3246CB03-BFDD-4D17-A53E-8E75CD237A68.jpeg
3246CB03-BFDD-4D17-A53E-8E75CD237A68.jpeg (3.02 MiB) Viewed 390 times

ntnmnz
Posts: 8
Joined: Wed Sep 08, 2021 4:30 am

Re: Canales encriptados

Post by ntnmnz »

Configuración del decodigicador
Attachments
25D57087-0C96-4D15-80C4-BAC459B5A435.jpeg
25D57087-0C96-4D15-80C4-BAC459B5A435.jpeg (3.32 MiB) Viewed 390 times

ntnmnz
Posts: 8
Joined: Wed Sep 08, 2021 4:30 am

Re: Canales encriptados

Post by ntnmnz »

Puede ser que al NO exportar la softcam key antes del upgrade de firmware no desencripte ahora los canales?
Podría alguien facilitarme una softcam key para un v9 prime?
Muchas gracias

User avatar
cpr43
网站管理员
Posts: 5680
Joined: Thu Aug 11, 2016 1:41 pm

Re: Canales encriptados

Post by cpr43 »

ntnmnz wrote:
Wed Sep 08, 2021 4:36 pm
Puede ser que al NO exportar la softcam key antes del upgrade de firmware no desencripte ahora los canales?
Podría alguien facilitarme una softcam key para un v9 prime?
Muchas gracias
El softcam y las CCcam son 2 cosas diferentes. Tienes que ver los canales de tu satelite que tipo de codificacion son y ver cual usa
ImageImage

ntnmnz
Posts: 8
Joined: Wed Sep 08, 2021 4:30 am

Re: Canales encriptados

Post by ntnmnz »

Muchas gracias

aryan4t9
Posts: 4
Joined: Thu Sep 09, 2021 4:25 pm

Re: Canales encriptados

Post by aryan4t9 »

I'm try to searching channels on gtmedia v7 pro .. I don't have cs protocol number ... I can't searching satellite channels.. wifi are working ...but no searching satellite channels

aryan4t9
Posts: 4
Joined: Thu Sep 09, 2021 4:25 pm

Re: Canales encriptados

Post by aryan4t9 »

I'm try to searching channels on gtmedia v7 pro .. I don't have cs protocol number ... I can't searching satellite channels.. wifi are working ...but no searching satellite channels
Attachments
16312053680863125747125935296338.jpg
16312053680863125747125935296338.jpg (3.11 MiB) Viewed 308 times
16312053198437941484611571419703.jpg
16312053198437941484611571419703.jpg (4.19 MiB) Viewed 308 times

aryan4t9
Posts: 4
Joined: Thu Sep 09, 2021 4:25 pm

Re: Canales encriptados

Post by aryan4t9 »

Tom.w wrote:
Wed Sep 08, 2021 7:20 am
¿puedes tomar una foto del menú del protocolo cs?
¿Qué satélite, qué canales ves?
can you take a photo of the cs protocol menu?
what satellite,what channels do you watch?

aryan4t9
Posts: 4
Joined: Thu Sep 09, 2021 4:25 pm

Re: Canales encriptados

Post by aryan4t9 »

Tom.w wrote:
Wed Sep 08, 2021 7:20 am
¿puedes tomar una foto del menú del protocolo cs?
¿Qué satélite, qué canales ves?
can you take a photo of the cs protocol menu?
what satellite,what channels do you watch?

User avatar
Tom.w
网站管理员
Posts: 1223
Joined: Mon Jul 27, 2020 3:58 am

Re: Canales encriptados

Post by Tom.w »

please do ping test the cline server address,check it ok or not?
about the satellite channel search?
what type lnb do you have?what satellite the dish is facing?
Do you have any diseqc device or not?

ntnmnz
Posts: 8
Joined: Wed Sep 08, 2021 4:30 am

Re: Canales encriptados

Post by ntnmnz »

I have another gtmedia v9 super that works fine with similar clines.
The satellite is Astra 19.2 in a community building.
I don’t know what is a diseqc device but as I said other decoders work fine in the same situation.
Thank you so much

ntnmnz
Posts: 8
Joined: Wed Sep 08, 2021 4:30 am

Re: Canales encriptados

Post by ntnmnz »

I have not been able to go back to previous firmwares. The error is always: invalid file.

User avatar
Tom.w
网站管理员
Posts: 1223
Joined: Mon Jul 27, 2020 3:58 am

Re: Canales encriptados

Post by Tom.w »

ntnmnz wrote:
Sat Sep 11, 2021 7:15 am
I have not been able to go back to previous firmwares. The error is always: invalid file.
hello
if you want to upgrade the previous frimware, you can use the usb force upgrading.
when the box is booting, please press menu key repeat ,then it will enter the uspgrade menu.

about your issue, after upgrade the newest firmeare, import/input the cline account again,you can not see the encrypted channels,please try to change the option 'Skip CW Checksum' from the menu CA System

ntnmnz
Posts: 8
Joined: Wed Sep 08, 2021 4:30 am

Re: Canales encriptados

Post by ntnmnz »

Thank you
I have been able to upgrade to previous firmware (161), but not successfull so far. The chanels remain encripted.
Thank you.

Post Reply