Restaurar para V9 Prime 1.84

GTMEDIA V9 super V9Prime

Moderators: admin, GTMedia Team

Post Reply
bruno.vailante
Posts: 2
Joined: Sun Jun 26, 2022 5:28 am

Restaurar para V9 Prime 1.84

Post by bruno.vailante »

Atualizei meu V9 Prime para a versão "Mars" e o IKS no 70w não está funciona nesta versão e agora não estou conseguindo voltar para a versão V9 Prime 1.84. Alguém sabe alguma solução?
Last edited by bruno.vailante on Mon Jan 23, 2023 2:35 pm, edited 1 time in total.

User avatar
CAJE
网站管理员
Posts: 2238
Joined: Sun Dec 06, 2020 8:00 pm

Re: V9 Prime Mars para V9 Prime 1.84

Post by CAJE »

The IKS works, it all depends on the channels you want to see if it has coverage

bruno.vailante
Posts: 2
Joined: Sun Jun 26, 2022 5:28 am

Re: V9 Prime Mars para V9 Prime 1.84

Post by bruno.vailante »

70W funciona?
Aqui não está funcionando!

Jordaniell2
Posts: 1
Joined: Tue Jan 31, 2023 1:44 pm

Re: Restaurar para V9 Prime 1.84

Post by Jordaniell2 »

Olá, fiz a mesma coisa e a única solução é regravar a epron com a versão 175 , só aí então você vai recuperar seu receptor.

lzp
Posts: 21
Joined: Thu Sep 15, 2022 10:25 pm

Re: Restaurar para V9 Prime 1.84

Post by lzp »

Jordaniell2 wrote:
Thu Feb 02, 2023 11:28 pm
Olá, fiz a mesma coisa e a única solução é regravar a epron com a versão 175 , só aí então você vai recuperar seu receptor.
.
Boa noite

Como regravar a "Epron" ?

User avatar
cpr43
网站管理员
Posts: 7032
Joined: Thu Aug 11, 2016 1:41 pm

Re: V9 Prime Mars para V9 Prime 1.84

Post by cpr43 »

bruno.vailante wrote:
Wed Jan 11, 2023 8:33 am
70W funciona?
Aqui não está funcionando!
You load Mars FW and buy Global CCcam lines. 70w is working perfect- Brasil and America Region

lzp
Posts: 21
Joined: Thu Sep 15, 2022 10:25 pm

Re: Restaurar para V9 Prime 1.84

Post by lzp »

Jordaniell2 wrote:
Thu Feb 02, 2023 11:28 pm
Olá, fiz a mesma coisa e a única solução é regravar a epron com a versão 175 , só aí então você vai recuperar seu receptor.
.
Boa noite.

Veja isto:

:arrow: :arrow: :arrow:
Last edited by lzp on Tue Feb 28, 2023 12:43 am, edited 1 time in total.

lzp
Posts: 21
Joined: Thu Sep 15, 2022 10:25 pm

Re: Restaurar para V9 Prime 1.84

Post by lzp »

lzp wrote:
Sun Feb 26, 2023 12:04 am
Jordaniell2 wrote:
Thu Feb 02, 2023 11:28 pm
Olá, fiz a mesma coisa e a única solução é regravar a epron com a versão 175 , só aí então você vai recuperar seu receptor.
.
Boa noite.

Veja isto:

Renomear a firmware que deseja instalar para
Flash.bin
boot pelo controle remoto

joaquim B junior
Posts: 1
Joined: Fri Mar 03, 2023 5:42 pm

Re: Restaurar para V9 Prime 1.84

Post by joaquim B junior »

Boa noite como eu faço para reset Gtmidia v9 prime

jpagan
Posts: 1
Joined: Tue May 23, 2023 1:52 am

Re: Restaurar para V9 Prime 1.84

Post by jpagan »

Boa noite. Também não consigo mais restaurar para V9 Prime. Alguém pode ajudar. Não consigo usar o aparelho

winet1978
Posts: 36
Joined: Fri Aug 16, 2019 2:22 am
Location: BRASIL

Re: Restaurar para V9 Prime 1.84

Post by winet1978 »

I think it's absurd for the brand to offer an update, and then it doesn't offer a solution for the donwgrade. well, it wasn't the user of the device that made the software, he didn't insert a pirated version. if the brand does not have a solution, it is something regrettable and so that we can think about whether it really pays to bet on the brand again.
GTMEDIA V9 PRIME/ IPTV RED PLAY

pelaez501
Posts: 1
Joined: Fri Mar 17, 2023 9:56 pm

Re: Restaurar para V9 Prime 1.84

Post by pelaez501 »

hola necesito ayuda, tengo que retaurar v9 prime para poder meter ecam y me han pasado el refresh tool v2.2
siguiendo los pasos y con un cable segun peticion usb-jack me ocurre algo muy raro, os paso una imagen para que me podais ayudar porfa, saludos
Attachments
845c92eb-69f5-48c0-ba7d-7259e347ef18.jpg
845c92eb-69f5-48c0-ba7d-7259e347ef18.jpg (157.86 KiB) Viewed 20343 times

User avatar
cpr43
网站管理员
Posts: 7032
Joined: Thu Aug 11, 2016 1:41 pm

Re: Restaurar para V9 Prime 1.84

Post by cpr43 »

pelaez501 wrote:
Sun Aug 27, 2023 8:38 pm
hola necesito ayuda, tengo que retaurar v9 prime para poder meter ecam y me han pasado el refresh tool v2.2
siguiendo los pasos y con un cable segun peticion usb-jack me ocurre algo muy raro, os paso una imagen para que me podais ayudar porfa, saludos
Tienes un USB insertado con el mismo archivo renombrado a flash.bin?

User avatar
CAJE
网站管理员
Posts: 2238
Joined: Sun Dec 06, 2020 8:00 pm

Re: Restaurar para V9 Prime 1.84

Post by CAJE »

pelaez501 wrote:
Sun Aug 27, 2023 8:38 pm
hola necesito ayuda, tengo que retaurar v9 prime para poder meter ecam y me han pasado el refresh tool v2.2
siguiendo los pasos y con un cable segun peticion usb-jack me ocurre algo muy raro, os paso una imagen para que me podais ayudar porfa, saludos
Estás usando el programa incorrecto, debes usar este

majka
Posts: 5
Joined: Thu Oct 28, 2021 12:01 pm

Re: Restaurar para V9 Prime 1.84

Post by majka »

How to connect GTmedia V9 PRIME cable Rs232 to the jack. There is no terminal in the receiver for Rs 232, only the input for the AV jack. A colleague uploaded bad software.

User avatar
CAJE
网站管理员
Posts: 2238
Joined: Sun Dec 06, 2020 8:00 pm

Re: Restaurar para V9 Prime 1.84

Post by CAJE »

majka wrote:
Sun Sep 24, 2023 10:29 am
How to connect GTmedia V9 PRIME cable Rs232 to the jack. There is no terminal in the receiver for Rs 232, only the input for the AV jack. A colleague uploaded bad software.
It is done through a JST connector and not JACK

winet1978
Posts: 36
Joined: Fri Aug 16, 2019 2:22 am
Location: BRASIL

Re: Restaurar para V9 Prime 1.84

Post by winet1978 »

It's very complicated for the receiver to let Mars/Lacam be installed and then, if you want to return it, you have to go to a specialized technician. it's discouraging
GTMEDIA V9 PRIME/ IPTV RED PLAY

User avatar
cpr43
网站管理员
Posts: 7032
Joined: Thu Aug 11, 2016 1:41 pm

Re: Restaurar para V9 Prime 1.84

Post by cpr43 »

winet1978 wrote:
Tue Sep 26, 2023 12:52 pm
It's very complicated for the receiver to let Mars/Lacam be installed and then, if you want to return it, you have to go to a specialized technician. it's discouraging
Stay with original firmware if so. Original FW still works fine

Read here:

viewtopic.php?f=47&t=28532

winet1978
Posts: 36
Joined: Fri Aug 16, 2019 2:22 am
Location: BRASIL

Re: Restaurar para V9 Prime 1.84

Post by winet1978 »

I don't think so, or I don't know if you're joking with the previous messages. After using Mars, there is no way to go back to the original firmware if you are unaware. the way it's easy using a pendrive can forget that it doesn't work.

cpr43 wrote:
Sat Sep 30, 2023 10:50 pm
winet1978 wrote:
Tue Sep 26, 2023 12:52 pm
It's very complicated for the receiver to let Mars/Lacam be installed and then, if you want to return it, you have to go to a specialized technician. it's discouraging
Stay with original firmware if so. Original FW still works fine

Read here:

viewtopic.php?f=47&t=28532
GTMEDIA V9 PRIME/ IPTV RED PLAY

User avatar
cpr43
网站管理员
Posts: 7032
Joined: Thu Aug 11, 2016 1:41 pm

Re: Restaurar para V9 Prime 1.84

Post by cpr43 »

winet1978 wrote:
Mon Oct 02, 2023 7:57 pm
I don't think so, or I don't know if you're joking with the previous messages. After using Mars, there is no way to go back to the original firmware if you are unaware. the way it's easy using a pendrive can forget that it doesn't work.

cpr43 wrote:
Sat Sep 30, 2023 10:50 pm
winet1978 wrote:
Tue Sep 26, 2023 12:52 pm
It's very complicated for the receiver to let Mars/Lacam be installed and then, if you want to return it, you have to go to a specialized technician. it's discouraging
Stay with original firmware if so. Original FW still works fine

Read here:

viewtopic.php?f=47&t=28532
You are not alone. Others same as you didnt read and updated to Mars. Others same as you want to go back to original FW. They did struggle but went back using RS232. You should give it a try. Otherwise you will on Mars until GTmedia finds a USB process which they havent yet.

winet1978
Posts: 36
Joined: Fri Aug 16, 2019 2:22 am
Location: BRASIL

Re: Restaurar para V9 Prime 1.84

Post by winet1978 »

Thank you for the answer, but the issue was not reading what could happen, but gtmedia not vehemently warning what could happen and not opening the doors of its product and then leaving its customers to have to do like xxxxxx
cpr43 wrote:
Thu Oct 05, 2023 12:28 am
winet1978 wrote:
Mon Oct 02, 2023 7:57 pm
I don't think so, or I don't know if you're joking with the previous messages. After using Mars, there is no way to go back to the original firmware if you are unaware. the way it's easy using a pendrive can forget that it doesn't work.

cpr43 wrote:
Sat Sep 30, 2023 10:50 pm
winet1978 wrote:
Tue Sep 26, 2023 12:52 pm
It's very complicated for the receiver to let Mars/Lacam be installed and then, if you want to return it, you have to go to a specialized technician. it's discouraging
Stay with original firmware if so. Original FW still works fine

Read here:

viewtopic.php?f=47&t=28532
You are not alone. Others same as you didnt read and updated to Mars. Others same as you want to go back to original FW. They did struggle but went back using RS232. You should give it a try. Otherwise you will on Mars until GTmedia finds a USB process which they havent yet.
GTMEDIA V9 PRIME/ IPTV RED PLAY

Post Reply