V8 Pro2 Remote

V8 NOVA / V8 HONOR / V8 PRO2
------------------------------------------------------------------------
V8 GOLDEN / V8 SUPER
------------------------------------------------------------------------
V8 COMBO / V8 PRO

Moderators: admin, GTMedia Team

Post Reply
Hank4
Posts: 80
Joined: Sat Apr 14, 2018 11:09 pm

V8 Pro2 Remote

Post by Hank4 » Thu Aug 15, 2019 12:43 pm

I’ve been using my V8 Pro2 for a week now. I must say that I’m very disappointed with its performance. Worst thing about it is not so much the heat but that the remote hardly works at all. I would not recommend buying it. BTW this is my forth GTMedia box. I own a V8 Super, Nova and GTC Android and they are so much better.
Hank ;)

User avatar
Feralkiwi
网站管理员
Posts: 3332
Joined: Fri Aug 12, 2016 6:51 am
Location: New Zealand

Re: V8 Pro2 Remote

Post by Feralkiwi » Fri Aug 16, 2019 9:14 am

I took the cover off mine and drilled a 12mm hole in the black top cover where the remote receiver is.
The cover plastic is too dark.
If you use it with the cover off you can point the remote at any wall and it will work.

The same thing happens with the other new Freesat units, like the V7s and V7plus.
Also if you are pointing the remote up to the unit it will not work so well.
Tilt the unit down towards you.

Owen
Dishes; 5x3m, 2.4m, 2.1m, 1.8m and 4.1m, 10+ ku, 2 movers, USARLS. Skybox F5, F5s, V6, V8. Openbox V8 Combo, Pro, Freesat V8 Golden, Nova, GTC, Super and Angle (Sample). Freesat V7HDs, Combo and V7s. Sats 100.5E to 177W. I'm a Sat hobbyist who helps out.

Post Reply