How to make V8 pro2 to work?

V8 UHD / V8X
------------------------------------------------------------------------
V8 NOVA / V8 HONOR / V8 PRO2
------------------------------------------------------------------------

Moderators: admin, GTMedia Team

Post Reply
yl_xia
Posts: 21
Joined: Thu Jun 25, 2020 5:45 pm

How to make V8 pro2 to work?

Post by yl_xia »

I am a novice player. Just bought v8 pro2 a week ago and still try to make it work. I can see two satellites Eutelsat 25A E25.50 and Express AM1- E40.0 have signal (S92% Q85%) when go through the satellite list. But FTA only get CNN in 480i mode and hardly to watch. When do a blind scan for all tv channels and the Express Am1- can get 569 channels, but all of them are Encrypted Programs. Thanks alot for any suggestion on how to make it work. BTW, my location is Toronto.

User avatar
Feralkiwi
网站管理员
Posts: 4364
Joined: Fri Aug 12, 2016 6:51 am
Location: New Zealand

Re: How to make V8 pro2 to work?

Post by Feralkiwi »

You need to set up the antenna setting for each satellite you have a dish for.

For fixed dishes set the switch setting and LNB frequency etc for that dish.
For a motor controlled dish you need to set each satellite for the motor type and the position if you are not using USALS.
If you are using USALS mover you also need to set your location in the motor control menu, as that is used to calculate where to move the dish.

You can delete any satellites in the sat list you do not have or do not want.
You can add any satellite you want.

Owen
Dishes; 5x3m, 2.4m, 2.1m, 1.8m and 4.1m, 10+ ku, 2 movers, USARLS. Skybox F5, F5s, V6, V8. V8 Combo, Pro, V8 Golden, Nova V8Pro2, GTC, Super.V7HDs, Combo and V7s V7Plus Finder and Finder-Meter. Sats 100.5E to 177W. I'm a Sat hobbyist who helps out.

yl_xia
Posts: 21
Joined: Thu Jun 25, 2020 5:45 pm

Re: How to make V8 pro2 to work?

Post by yl_xia »

Feralkiwi wrote:
Tue Jun 30, 2020 10:41 pm
You need to set up the antenna setting for each satellite you have a dish for.

For fixed dishes set the switch setting and LNB frequency etc for that dish.
For a motor controlled dish you need to set each satellite for the motor type and the position if you are not using USALS.
If you are using USALS mover you also need to set your location in the motor control menu, as that is used to calculate where to move the dish.

You can delete any satellites in the sat list you do not have or do not want.
You can add any satellite you want.

Owen
Thank you very much for your information. I have a Ku-band fixed dish and the last working decoder was Sonicview SV-HD8000. It stopped to work many years ago. My dish was installed by a vendor whom didn't leave the dish parameters behind. I used the Dish Setting function of SV-HD8000 and got S73% Q98% for Galaxy 3c(C) at LNB 5150, TP 3720 25000 H3/4. AMC11 has S73% Q99% at LNB 5150 TP 3760 19510 V3/4. SATCOM C1 has S73% Q95% at LNB5150 TP3818 21000 V3/4. There are other four settings at LNB 10750 with TP 11715, 11747, 11760 and 11880 which have S73% Q 89%, 95%, 83% and 88%.

I tried to edit the TP. LNB 5150 was edited fine but 10750 was out of range.

I deleted other satellites from the list and did a blind scan of the three satellites with modified LNB 5150,TP 3720/3760/3818 and still got nothing but the CNN 480i channel.

I am stuck here now.

User avatar
Feralkiwi
网站管理员
Posts: 4364
Joined: Fri Aug 12, 2016 6:51 am
Location: New Zealand

Re: How to make V8 pro2 to work?

Post by Feralkiwi »

If your dish is ku then use a LNB frequency setting of 9750/10600
If you look at the LNB on your sat dish you may be able to read the Low Freq on the label.

To check if the scanned frequency is correct for that LNB setting look at sites like lyngsat dot com.
The universal LNB setting of 9750/10600 uses both low and high band of the LNB, so you may see more channels.

Owen
Dishes; 5x3m, 2.4m, 2.1m, 1.8m and 4.1m, 10+ ku, 2 movers, USARLS. Skybox F5, F5s, V6, V8. V8 Combo, Pro, V8 Golden, Nova V8Pro2, GTC, Super.V7HDs, Combo and V7s V7Plus Finder and Finder-Meter. Sats 100.5E to 177W. I'm a Sat hobbyist who helps out.

yl_xia
Posts: 21
Joined: Thu Jun 25, 2020 5:45 pm

Re: How to make V8 pro2 to work?

Post by yl_xia »

Feralkiwi wrote:
Wed Jul 01, 2020 10:32 pm
If your dish is ku then use a LNB frequency setting of 9750/10600
If you look at the LNB on your sat dish you may be able to read the Low Freq on the label.

To check if the scanned frequency is correct for that LNB setting look at sites like lyngsat dot com.
The universal LNB setting of 9750/10600 uses both low and high band of the LNB, so you may see more channels.

Owen
The LNB converter is GTSAT GT SCIR40. L.O. Freq is 10.75 GHz.
Attachments
QQ截图20200702091201.jpg
QQ截图20200702091201.jpg (54.82 KiB) Viewed 168 times
QQ截图20200702090647.jpg
QQ截图20200702090647.jpg (15.37 KiB) Viewed 168 times

User avatar
Feralkiwi
网站管理员
Posts: 4364
Joined: Fri Aug 12, 2016 6:51 am
Location: New Zealand

Re: How to make V8 pro2 to work?

Post by Feralkiwi »

Yes then set your LNB frequency to 10750.
That LNB will only get you the upper band of any satellite.
Galaxy 3c has only upper ku band anyway.
When you look at lyngsat dot com you will see that SATCOM C1 and AMC11 do not have any ku band channels.

Owen
Dishes; 5x3m, 2.4m, 2.1m, 1.8m and 4.1m, 10+ ku, 2 movers, USARLS. Skybox F5, F5s, V6, V8. V8 Combo, Pro, V8 Golden, Nova V8Pro2, GTC, Super.V7HDs, Combo and V7s V7Plus Finder and Finder-Meter. Sats 100.5E to 177W. I'm a Sat hobbyist who helps out.

User avatar
juan_vale
网站管理员
Posts: 632
Joined: Wed Nov 29, 2017 5:50 am
Location: B.C.S. Mexico 24N 110W

Re: How to make V8 pro2 to work?

Post by juan_vale »

That LNB uses circular polarization, it says so on the label and in the specs it mentions LHCP and RHCP. While it may work fine on Galaxy3C (DTV Latin America) you will not get good results with the rest of the satellites in your view as they all use linear polarization, Vertical and Horizontal.

You will be better swapping it out for a Universal LNB (9750-10600) which is used almost everywhere for the Ku band. On Ebay it will cost you between 25 to 50 USD.

PS. I just checked and those two satellites you mention are below your horizon, if you go to dishpointer dot com and put in Toronto as your location you can check which satellites are in your view... any elevation in red and with a minus value is below your horizon. What I suspect is happening is other satellites use the same frequencies as the ones programmed in your box for those two satellites and while you are getting a signal it is in fact from a different satellite. When you scan a satellite then go to lyngsat dot com and compare the frequencies and channels to confirm you are on the satellite you think you are on.

yl_xia
Posts: 21
Joined: Thu Jun 25, 2020 5:45 pm

Re: How to make V8 pro2 to work?

Post by yl_xia »

Feralkiwi wrote:
Thu Jul 02, 2020 1:55 am
Yes then set your LNB frequency to 10750.
That LNB will only get you the upper band of any satellite.
Galaxy 3c has only upper ku band anyway.
When you look at lyngsat dot com you will see that SATCOM C1 and AMC11 do not have any ku band channels.

Owen
I deleted all other satellites from the list apart from Galaxy 3C. After changing LNB to 10750, a blind scan for all channels found 341 TV channels named CH-XXXX. almost all are Encrypted Program. Does it need to upgrade the SoftCam?

At the mean time, IPTV function is working well. It gets over 300 US/Canada TV channels. Only problem is that most of these channels are not attractive.

Thank you very much Owen for all your advice.

yl_xia
Posts: 21
Joined: Thu Jun 25, 2020 5:45 pm

Re: How to make V8 pro2 to work?

Post by yl_xia »

juan_vale wrote:
Thu Jul 02, 2020 2:50 am
That LNB uses circular polarization, it says so on the label and in the specs it mentions LHCP and RHCP. While it may work fine on Galaxy3C (DTV Latin America) you will not get good results with the rest of the satellites in your view as they all use linear polarization, Vertical and Horizontal.

You will be better swapping it out for a Universal LNB (9750-10600) which is used almost everywhere for the Ku band. On Ebay it will cost you between 25 to 50 USD.

PS. I just checked and those two satellites you mention are below your horizon, if you go to dishpointer dot com and put in Toronto as your location you can check which satellites are in your view... any elevation in red and with a minus value is below your horizon. What I suspect is happening is other satellites use the same frequencies as the ones programmed in your box for those two satellites and while you are getting a signal it is in fact from a different satellite. When you scan a satellite then go to lyngsat dot com and compare the frequencies and channels to confirm you are on the satellite you think you are on.
Many thanks for your advice. I did a search on Amazon dot ca and found many universal LNB (9750-10600). I just ordered an universal Ku-Band single LNBF 9.75/10.6KU dual output. Will update you after receiving it.

anwarsha
Posts: 11
Joined: Thu Jan 16, 2020 2:20 pm

Re: How to make V8 pro2 to work?

Post by anwarsha »

I have connected my V8 pro 2 with a diseq switch, 2 C band and KU band the satellite is intestat 20 and 17.

I don't have problems with c band but on KU band when I search for channels it is only finding c band channels not KU band .

Is something wrong with configuration or my deseq switch faulty

User avatar
juan_vale
网站管理员
Posts: 632
Joined: Wed Nov 29, 2017 5:50 am
Location: B.C.S. Mexico 24N 110W

Re: How to make V8 pro2 to work?

Post by juan_vale »

Do a test by eliminating the Diseqc switch, put each antenna direct to the receiver and if it all works correctly then you should try another switch. I find sometimes if you program each satellite without the Diseqc and then connect the switch it will also work. But if you have the antenna configs correct then maybe it is time to get a new switch

User avatar
Feralkiwi
网站管理员
Posts: 4364
Joined: Fri Aug 12, 2016 6:51 am
Location: New Zealand

Re: How to make V8 pro2 to work?

Post by Feralkiwi »

Also if your DiSEqC switch is 8 port,use the DiSEqC1.1 settings, Use DiSEqC 1.0 for a four port switch.

Owen
Dishes; 5x3m, 2.4m, 2.1m, 1.8m and 4.1m, 10+ ku, 2 movers, USARLS. Skybox F5, F5s, V6, V8. V8 Combo, Pro, V8 Golden, Nova V8Pro2, GTC, Super.V7HDs, Combo and V7s V7Plus Finder and Finder-Meter. Sats 100.5E to 177W. I'm a Sat hobbyist who helps out.

bigame5687
Posts: 1
Joined: Wed Apr 22, 2020 2:21 pm

Post by bigame5687 »

Chỉ dẫn cụ thể cách tăng lợi nhuận khi trở thành đại lý M88

Tham gia làm đại lý M88 là 1 cơ hội để các bạn có đam mê cược có thể kiếm tiền với mức hoa hồng 45%. Tuy thế không phải người nào cũng biết cách tăng lợi nhuận khi trở thành đại lý M88 nhanh chóng. Chính vì thế, những hướng dẫn chi tiết cách tăng doanh thu khi trở thành đại lý M88 dưới đây sẽ giúp bạn.

Những lý do mà bạn nên tham dự đăng ký đại lý M88

Nhằm hấp dẫn thêm khách hàng và mở rộng sự uy tín, hình ảnh của nhà cái M88 thì bây giờ, nhà cái M88 đã triển khai chương trình đại lý M88 để mở điều kiện cho những người bình thường có thể kiếm thêm thu nhập. Với mức tiền thưởng 45% hơn nữa hay ít hơn thì sẽ dựa vào kế hoạch tìm đến khách hàng của bạn. Và những lý do tại sao mà bạn nên tham dự chương trình này là vì:
  • M88 đem đến đa dạng game và Casino uy tín được ưa thích nhất hiện tại: Cá cược Thể Thao, Thể Thao, Casino trực tuyến, Keno, Xố số,...
  • M88 chiếm hầu hết thị trường các khu vực với hơn 7 ngôn ngữ ở trên 38 Quốc gia.
  • Những đại lý M88 tại Việt Nam trung bình đều thành công với mức lợi nhuận lớn.
  • M88 thanh toán tiền thưởng bằng hệ thống Ngân hàng an toàn, nhanh chóng.
  • Nhà cái M88 chia sẻ những công cụ, phương tiện cùng các kế hoạch tiếp thị đảm bảo tỷ lệ chuyển đổi để các đại lý dễ dàng tiếp cận khách hàng hơn.
  • Tỷ lệ hoa hồng cực cao với 45% từ những người chơi đăng ký và tham gia ở M88 thông qua mã ID đại lý, thậm chí còn lớn hơn nữa nếu như sở hữu hệ thống đại lý tuyến dưới.
  • Đa dạng những khuyến mãi dành riêng cho các đại lý đăng ký ở M88.


Image


Xem thêm: hướng dẫn cách kiếm tiền từ game bài Baccarat Online - M88



Phải hiểu rõ về hình thức kinh doanh đại lý M88


Để giỏi một việc thì bạn phải tìm hiểu về công việc đó. Nếu như chưa đặt cược bao giờ thì việc trước tiên là tìm hiểu cách chơi, kinh nghiệm chơi rồi mới khởi động. Làm đại lý M88 cũng như vậy, bạn có được thông tin thì kiếm tiền sẽ dễ dàng hơn.


Để làm đại lý M88 thì khá dễ dàng, chỉ cần 3 bước: Đăng ký -> Chờ xét duyệt -> Bắt đầu quảng cáo. Khi hoàn tất đăng ký thì ít nhất là 2 ngày là sẽ có kết quả từ M88.


Lưu ý: Họ tên, SĐT và Email nên chính xác để nhân viên M88 có thể liên hệ, cũng như là để thanh toán dễ hơn. Kỹ năng để bạn trở thành đại lý dễ dàng hơn là nên sở hữu 1 Blog hay trang web cá nhân nhằm tiện cho mục đích PR tốt hơn.


Đại lý M88 kiếm tiền bằng hình thức như thế nào


Tham gia đăng ký đại lý M88 thì bạn có thể kiếm vài trăm triệu đồng hàng tháng nếu có tính nhạy bén, siêng năng (có thể xem thống kê lợi nhuận tại M88). Chính vì vậy kiếm tiền tại M88 không phải là khó. Mức hoa hồng sẽ được tính như sau:

  • Tỷ lệ % tiền thưởng dựa trên tổng số tiền cược thua của người tham dự được giới thiệu bằng mã ID đại lý hằng tháng.
  • 45% tiền thưởng dựa trên 45% tổng số tiền cược thua của người tham dự sẽ là số tiền hoa hồng của đại lý.
Xem thêm: Tham gia cá cược bóng đá trên M88 - Nhà cái trực tuyến số 1 Châu Á



Chỉ dẫn cụ thể cách tăng doanh thu khi trở thành đại lý M88


1. Kế hoạch phát triển đại lý M88 cho người mới


Khi trở thành đại lý M88, bước tiếp theo là bạn cần quảng bá M88 đến nhiều người biết càng tốt rẻ. Nếu như bạn có 1 khoản vốn nhất định thì hãy tìm tới các website liên quan tới bóng đá, thể thao, trò chơi giải trí, phim ảnh,... mà có lượng truy cập lớn hàng ngày để liên hệ đặt Banner quảng cáo (Banner được M88 cấp sẵn).


Cách này sẽ giúp cho bạn có ngay lợi nhuận trong tháng đầu tiên nếu áp dụng đúng thời điểm như có các sự kiện thể thao diễn ra.


Không những thế, bạn cũng có thể sử dụng những Blog hay Website cá nhân để tạo ra các nội dung ưu đãi, nạp rút tiền, đăng ký M88,... và sử dụng những công cụ SEO (nên tìm hiểu) để đưa lên TOP Google thì nhiều người sẽ biết tới bạn hơn. Thế nhưng, cách này phải tốn nhiều thời gian để thành công.


2. Tăng doanh thu khi trở thành đại lý M88 bằng cấu trúc đại lý tuyến dưới


Cách này sẽ giúp cho bạn phát triển chi nhánh đa cấp để tăng lợi nhuận, cụ thể là bạn sẽ được 10% tiền thưởng trên doanh thu của của các đại lý tuyến dưới. Rất nhiều đại lý tuyến dưới thì sẽ tiếp cận được nhiều khách hàng hơn, từ đó thu nhập đem về cũng sẽ lớn hơn. Công việc của bạn là phải giới thiệu nhiều người đăng ký đại lý cấp dươi bạn.


Ví dụ:




Đại lý

Số tiền hoa hồng



Đại lý A-3-1, A-3-2, A-3-3

Chỉ tính dựa trên số tiền thua cược của thành viên trực tiếp (vì họ không sở hữu tuyến dưới)



Đại lý A-2-1

huê hồng trích từ:
huê hồng trong khoảng thành viên trực tiếp = 1000
huê hồng từ các thành viên tuyến dưới = 4000*10% + 2000*10% (Không sở hữu khoản
huê hồng từ tuyến dưới đối mang doanh thu chưa đạt yêu cầu)
Tổng số tiền = 1600



Đại lý A-2-2, A-2-3

Chỉ tính dựa trên số tiền thua cược của thành viên trực tiếp (vì họ ko sở hữu tuyến dưới)



Đại lý A-1-1

hoa hồng trích từ:
hoa hồng trong khoảng thành viên trực tiếp = 500
hoả hồng từ các thành viên tuyến dưới (tất cả thành viên dưới A-1-1)= 1000*10% + +
4000*10%*10% + 2000*10%*10% (Không với khoản huê hồng trong khoảng tuyến dưới đối mang
doanh thu chưa đạt yêu cầu))
Tổng số tiền = 660



Đại lý A-1-2

huê hồng trích từ:
huê hồng từ thành viên trực tiếp = 0
hoả hồng trong khoảng các thành viên tuyến dưới (tất cả thành viên dưới A-1-2)= 500*10% +
500*10%
Tổng số tiền = 100



Đại lý A

huê hồng trích từ:
hoả hồng trong khoảng thành viên trực tiếp = 800
hoa hồng từ những thành viên tuyến dưới (tất cả thành viên dưới A)=
Đại lý cấp hai = 500*10%
Đại lý cấp 3 = 1000*10%*10% + 500*10%*10% + 500*10%*10%
Đại lý cấp 4 = 4000*10%*10%*10% + 2000*10%*10%*10%




Tổng số tiền hoả hồng = 876




Cách thức thanh toán
  • Nhà cái M88 sẽ thanh toán cho đại lý bằng loại tiền tệ được đăng ký trước đó hoặc giá trị tiền tệ khác tương đương.
  • Phải có tối thiểu 6 người đăng ký và cược hàng tháng mới được thanh toán.
  • Thanh toán tối thiểu là 100 USD hoặc giá trị tương ứng. Nếu như đại lý không đủ 100 USD thì sẽ được cộng vào tháng sau.
  • Thời gian thanh toán hoàn tất trong tầm 15 ngày cuối cùng sang đầu tháng sau.
  • M88 sẽ thanh toán trong một lần tính theo lịch dương và hoàn toàn miễn phí phí giao dịch.
Hy vọng, các hướng dẫn chi tiết cách tăng thu nhập khi trở thành đại lý M88 bên trên sẽ giúp cho các bạn sắp hoặc là đang là đại lý M88 có thể có thêm nhiều kinh nghiệm, phương án kiếm tiền hơn cho mình. Càng nhiều người thì sẽ càng nhiều tiền và toàn bộ thắc mắc thì vui lòng liên hệ với nhân viên tại trang của M88 hoặc tại đây nhé.


Keongon24h.com

Post Reply