config file for the servers for Ifire

GTMEDIA I-FIRE -IPTV BOX

Moderators: admin, Rambo, GTMedia Team

Post Reply
RockyShah
Posts: 3
Joined: Fri Apr 12, 2019 12:08 am

config file for the servers for Ifire

Post by RockyShah » Fri Apr 12, 2019 1:06 am

Hello when i export the config file to a USB it saves as export_itpvserver.cfg
When I try to import it to the box again it keeps on saying failed to import
Can someone tell me what should I rename the file to
Many thanks

User avatar
cpr43
网站管理员
Posts: 2195
Joined: Thu Aug 11, 2016 1:41 pm

Re: config file for the servers for Ifire

Post by cpr43 » Fri Apr 12, 2019 6:32 pm

Try deleting or renaming the file

Just

itpvserver.cfg
Use Search Before Posting- Post in the Right Section- Do Not Spam the Board- Do Not make Hidden Links Public- Respect other Members- ALWAYS remember... Follow Forum Rules

RockyShah
Posts: 3
Joined: Fri Apr 12, 2019 12:08 am

Re: config file for the servers for Ifire

Post by RockyShah » Fri Apr 12, 2019 10:03 pm

cpr43 wrote:
Fri Apr 12, 2019 6:32 pm
Try deleting or renaming the file

Just

itpvserver.cfg
Thank you Already tried that
iptvserver.cfg
import_iptvserver.cfg

User avatar
cpr43
网站管理员
Posts: 2195
Joined: Thu Aug 11, 2016 1:41 pm

Re: config file for the servers for Ifire

Post by cpr43 » Sun Apr 14, 2019 4:06 pm

Hello

Found attached:
Attachments
(iFire)How to input IPTV Account 2019.3.11.zip
(445.56 KiB) Downloaded 96 times
Use Search Before Posting- Post in the Right Section- Do Not Spam the Board- Do Not make Hidden Links Public- Respect other Members- ALWAYS remember... Follow Forum Rules

RockyShah
Posts: 3
Joined: Fri Apr 12, 2019 12:08 am

Re: config file for the servers for Ifire

Post by RockyShah » Sun Apr 14, 2019 5:20 pm

cpr43 wrote:
Sun Apr 14, 2019 4:06 pm
Hello

Found attached:
Thank you very much

Cheers

Rocky

gcstano
Posts: 4
Joined: Mon Apr 22, 2019 7:35 pm

Re: config file for the servers for Ifire

Post by gcstano » Tue Apr 23, 2019 7:33 am

Hi All,
I am little bit stuck with this receiver. Trying to import the accounts doesnt work for me. Tryied all 3 possible configurations from manual and always says import failed. When I add servers manually and try to update list receiver get stuckked ad login to server at 0% and nothing more.
the same login wrkks in VLC and Enigma 2 receiver without any problem
ping to receiver is ok, when I add fictive login than at least get answer that login failed.

I thing I am not newbie being in card****ing for more than 10 years but this I Fire receiver makes me crazy.
step by step:
make new notepad doc called xtream.txt
inside
url = xxxxxx
port = xxxxx
user = testxxx
password = testxxxx

is this correct format for import?
Ofcourse i save the file in corrct way and not xtream.txt.txt

any help please?

javicm
Posts: 4
Joined: Tue Apr 16, 2019 4:59 am

Re: config file for the servers for Ifire

Post by javicm » Wed Apr 24, 2019 11:29 am

url=xxxxxx
port=xxxxx
user=testxxx
password=testxxxx

gcstano
Posts: 4
Joined: Mon Apr 22, 2019 7:35 pm

Re: config file for the servers for Ifire

Post by gcstano » Sat Apr 27, 2019 11:07 am

SORTED!!!.
After FW upgrade works import like a charm. With original FW nothing at all

Thanks anyway for help.

Freddupub
Posts: 5
Joined: Sat May 11, 2019 12:55 pm
Location: Belgique

Re: config file for the servers for Ifire

Post by Freddupub » Sat May 11, 2019 3:21 pm

Hello friends,

I speak french and live in Belgium, my english is not very good and it's google that helps me translate.
I just registered on the forum because I received the box Ifire for 2 days and I break my head trying to make it work. I have the same problem as RockyShah and gcstano.

Can not activate iptv xtream account with remote control : Login server crash at 0:

Image

Can not put the file to USB root directory following the instructions of PDF file (iFire)How to input IPTV Account 2019.3.11: The import red key does not work

With the help of forum posts, I understand that the version of my box must be updated.
The current version is:

Image

So I try to update the firmware found here: freesat.cn/forum/viewtopic.php?f=69&t=12085

Image

I try the second method at boot butthe box boot after 5 seconds and displays a black screen, the procedure does not work with any of the firmwares:

Image



PLEASE HELP ME

Fred
GTMedia_iFire firmware(13/05/2019)

Freddupub
Posts: 5
Joined: Sat May 11, 2019 12:55 pm
Location: Belgique

Re: config file for the servers for Ifire

Post by Freddupub » Wed May 15, 2019 8:08 pm

Resolved! has force to have insist!
I do not thank anyone because I have not received any help!
GTMedia_iFire firmware(13/05/2019)

ccccsales
Posts: 6
Joined: Fri Mar 15, 2019 11:09 pm

Re: config file for the servers for Ifire

Post by ccccsales » Sun May 19, 2019 10:18 pm

That file name doesn't align with the file name freesat sets on their files. Did you rename it? If not, you were using the incorrect file.

Glad YOU figured it out yourself. It always feels good when you accomplish it on your own.
Freddupub wrote:
Sat May 11, 2019 3:21 pm
Hello friends,

I speak french and live in Belgium, my english is not very good and it's google that helps me translate.
I just registered on the forum because I received the box Ifire for 2 days and I break my head trying to make it work. I have the same problem as RockyShah and gcstano.

Can not activate iptv xtream account with remote control : Login server crash at 0:

Image

Can not put the file to USB root directory following the instructions of PDF file (iFire)How to input IPTV Account 2019.3.11: The import red key does not work

With the help of forum posts, I understand that the version of my box must be updated.
The current version is:

Image

So I try to update the firmware found here: freesat.cn/forum/viewtopic.php?f=69&t=12085

Image

I try the second method at boot butthe box boot after 5 seconds and displays a black screen, the procedure does not work with any of the firmwares:

Image



PLEASE HELP ME

Fred

dgitan
Posts: 4
Joined: Mon Feb 04, 2019 2:11 pm

Re: config file for the servers for Ifire

Post by dgitan » Mon May 20, 2019 5:28 am

Pour importer le fichier xtream.txt, la seule solution que j'ai trouvée est de faire une mise à jour du Firmware.
Celle utilisée sur ta photo ne fonctionne pas.
J'ai utilisé les firmwares que tu as indiqués dans ton post, et je n'ai pas eu de soucis à les installer via le menu

Post Reply