GT Media Combo

GTMEDIA X8/GTMEDIA_X8COMBO

Moderators: admin, GTMedia Team

Post Reply
iggy57
Posts: 100
Joined: Tue Mar 05, 2019 7:16 pm

GT Media Combo

Post by iggy57 »

How to get rid of the SCRMBLED Banner on screen when key has been entered or found ?

Thanks

User avatar
CAJE
网站管理员
Posts: 2351
Joined: Sun Dec 06, 2020 8:00 pm

Re: GT Media Combo

Post by CAJE »

From DBEditor you can disable it

iggy57
Posts: 100
Joined: Tue Mar 05, 2019 7:16 pm

Re: GT Media Combo

Post by iggy57 »

CAJE wrote:
Fri Sep 15, 2023 10:03 pm
From DBEditor you can disable it

I am not familiar with this DBEditor . Could you provide more info on it please ?

Thank you

User avatar
CAJE
网站管理员
Posts: 2351
Joined: Sun Dec 06, 2020 8:00 pm

Re: GT Media Combo

Post by CAJE »

You must go channel by channel and edit one by one and modify the Scrambled option

iggy57
Posts: 100
Joined: Tue Mar 05, 2019 7:16 pm

Re: GT Media Combo

Post by iggy57 »

CAJE wrote:
Sat Sep 16, 2023 6:18 am
You must go channel by channel and edit one by one and modify the Scrambled option
Thank you so much .

User avatar
Feralkiwi
网站管理员
Posts: 8402
Joined: Fri Aug 12, 2016 6:51 am
Location: New Zealand

Re: GT Media Combo

Post by Feralkiwi »

I have had this happen.

I Think I found it was caused by there being two or more listings of BISS key in the auto BISS list.
eg
F 0000 00 XXXXXXXXXXXXXXXX;1600:12674:0001
F 0000 00 XXXXXXXXXXXXXXXX;1600:12674:0001

What I do is this.
I delete the longitude part of the line.
This stops the unit from changing that old code with a new code in the same line of the list.
It also stops the unit assigning that line with the old incorrect code to the channel, while the new code is further down the list.

F 0000 00 XXXXXXXXXXXXXXXX;12674:0001
F 0000 00 XXXXXXXXXXXXXXXX;12674:0001

Why keep the old code?
I have channels that use a new code for some feeds and reverts back to the "Normal" code later.

Owen
Dishes; 3x3m, 2.4m and 4.1m, 10+ ku, 2 movers, USARLS. V8 Combo, Pro, V8 Golden, Nova V8Pro2, GTC, Super.V7HDs, Combo and V7s V7Plus Finder, Finder-Meter V8X / UHD V7Pro GT/XCombo. Sats 100.5E to 177W. I'm a Sat hobbyist who helps out.

iggy57
Posts: 100
Joined: Tue Mar 05, 2019 7:16 pm

Re: GT Media Combo

Post by iggy57 »

Feralkiwi wrote:
Mon Sep 18, 2023 10:31 pm
I have had this happen.

I Think I found it was caused by there being two or more listings of BISS key in the auto BISS list.
eg
F 0000 00 XXXXXXXXXXXXXXXX;1600:12674:0001
F 0000 00 XXXXXXXXXXXXXXXX;1600:12674:0001

What I do is this.
I delete the longitude part of the line.
This stops the unit from changing that old code with a new code in the same line of the list.
It also stops the unit assigning that line with the old incorrect code to the channel, while the new code is further down the list.

F 0000 00 XXXXXXXXXXXXXXXX;12674:0001
F 0000 00 XXXXXXXXXXXXXXXX;12674:0001

Why keep the old code?
I have channels that use a new code for some feeds and reverts back to the "Normal" code later.

Owen
Thank you very much Owen .

It cleared up on its own , but I will for sure watch for this the next time I have this type of problem .

Post Reply

Return to “GTMEDIA X8 SERIES”